100 % ulei de krill original.
Prin intermediul unei tehnologii ecofriendly
și a unui procedeu patentat de prelucrare fără intervenția temperaturii înalte sau a distilării, am reușit să obținem pentru dumneavoastră cel mai pur ulei de krill, ce garantează păstrarea nealterată a componentelor naturale și bioactive. Absorbtie si Biodisponibilitate imbatabile.
Korill este un produs cu o formă unică și singurul ulei marin complet solubil datorită proprietăților fosfolipidelor sale. Astfel asigură biodisponibilitatea maximă atât a fosfolipidelor dar și a componentelor greu solubile precum astaxantina.
Prin intermediul proprietăților sale unice, Korill conferă o biocompatibilitate maximă și contribuie eficient la transportul și incorporarea în membranele celulare. În plus, participă și la reglarea metabolismului prin modularea activității enzimelor și a activării corecte a genelor.
Acizii omega-3 de tip DHA cu 6 legături duble conferă o fluiditate mai bună membranei celulare decât acizii omega-3 de tip ALA cu doar 3 legături duble ce se găsesc preponderent în uleiurile vegetale. Prin modularea fluidității și a compoziției membranelor celulelor din țesutul nervos central, contribuie la îmbunătățirea neurotransmisiei.
Acest raport omega-3 / omega-6 (proinflamator) este net favorabil unui răspuns antiinflamator prin scăderea proteinei C reactive (reducerea simptomelor inflamației de la nivel intestinal și articular) și reduce riscul unui răspuns autoimun.
Korill conține 100% ulei de krill pur original.
Cu o compoziție naturală formată din 45% fosfolipide solubile ale acizilor grași de tip omega, Korill păstrează conținutul ridicat de astaxantină, ce reprezintă un antioxidant natural foarte eficace.
Dintre fosfolipide, 60% conțin o singură moleculă de acid omega și 10% conțin 2 molecule de acid omega-3, precum binecunoscuții EPA și DHA. De asemenea, mai sunt prezenți și alți acizi omega-3 în cantități mai mici - acid stearidonic (sau moroctic) și acid docosapentanoic (DPA).
În primul rând compoziția este diferită față de omega clasic.
La nivel structural, uleiurile de pește, uleiurile de alge și uleiurile vegetale (măsline, in) conțin trigliceride ale acizilor grași (acestea fiind insolubile, de culoare galbenă); iar acestea nu conțin fosfolipide, colina sau astaxantină. În special în uleiurile vegetale predomină acidul alfa linoleic sau ALA, ce conține mai puține legături nesaturate decat EPA și DHA care sunt mai răspândite la sursele marine.
Korill conține ulei de krill pur fără E-uri sau alte adaosuri de coloranți și conservanți.
Datorită stabilității sale naturale și a procesului de fabricație patentat, nu este necesară adăugarea de antioxidanți de tipul derivaților de tocoferol, BHA sau BHT așa cum este de obicei cazul uleiurilor vegetale sau de pește pentru a nu râncezi.
Reglează nivelul colesterolului și menține un raport optim între HDL și LDL.
Ajută la îmbunătățirea funcției hepatice, prin conținutul de colină (ce provine din fosfolipide).
Sprijină menținerea unei funcții cognitive normale a creierului și a unei vederi optime, prin conținutul de DHA.
Contribuie la reducerea vascozitatii sângelui și menținerea unei tensiuni arteriale normale, ajutând la funcționarea optimă a sistemului cardiovascular.
Ajuta la scaderea proteinei C reactive ce apare in anumite procese inflamatorii.
Korill conține ulei care este de 40 de ori mai eficient decât uleiurile clasice de pește (indice ORAC). Uleiul de krill conține noua generație de Omega roșu solubil, bogat în astaxantină (cel mai puternic antioxidant marin), ce ajută la menținerea unei tensiuni arteriale normale.
Eficacitatea sa este dovedită clinic în numeroase teste clinice care au demonstrat scăderea nivelului LDL (colesterol rău) cu 34%, a colesterolului total cu 13% și a trigliceridelor cu 11%.
Primul ghid European din 2017 pentru Nutraceutice hipolipemiante cu eficacitate Clinica conține și recomandări clare pentru ulei de krill fiind mai eficient clinic în reducerea LDL și TG față de uleiul de pește. (Lipid lowering nutraceuticals in clinical practice: position paper from an International Lipid Expert Panel, Archives of Medical Science and Nutrition Reviews 5, Aug 2017)